Tiimipäivä

18.01.2017

Medilaser MTB Team vietti eilen tiimipäivää yhdessäolon ja sportin merkeissä. Aamulla vajaa kello 11 oli Vehmaisiin löytänyt monta rohkeaa maastopyöräilijää. Tällä kertaa otimme teemaksi yhteistoiminnan ja yhdessäolon. Opas lähti viemään ryhmää aivan samanlaisella teemalla kuin edellispäivänä. Välillä ajoimme upeita talvipolkuja ja välillä haastettiin keskivartaloa todella paljon. Ryhmä pysyi yhdessä ja kerran vain opasta piti hillitä, polku oli liian hienoa!

IMG_-ijp1rc.jpg

Ryhmä kiersi ja kaarsi erilaisia polkuja ja päätyi lopulta the XCO mestaan, Kyötikkälään. Siellä hiihtoladut pääsivät yllättämään ryhmän, mutta luovimalla opas löysi ajomestat. Riemun kiljahduksia ja hymyä oli havaittavissa, kun ryhmä koki Pikkujunnun DH:n. Se on mukava bermilasku väärällä puolella Kyötikkälää. Tästä siirryimme pidon ja mäkikykyjen mahdollistamia reittejä kohti itää. Suoritimme erittäin hitaan nousun Kyötikkälän harjulle, jossa tapasimme enduromiehiä. Pidimme pienen palaverin ja päädyimme kokeilemaan rataa. Rata on upeassa, joskin paikoitellen jäisessä kunnossa. Vauhtia oli helppo pitää ja sitäkin helpompaa oli nauttia. Tämän erilaisia tunteita herättäneen laskun jälkeen lähdimme Hevospolkua ja saimme pari hyvää laskuakin. Kirkkoharjun näkötornille nousu oli raskas ja pitoa haastava, plussa ja läski etenivät siellä erinomaisesti, me muut kärsimme.

Myyntimiehemme kyseli paluumatkasta ja kuvaus oli mielenkiintoinen: ”Ensin alas, sitten eteenpäin, ylös, eteenpäin, alas, eteenpäin.” Tästä ei ottanut kukaan mitään tolkkua, mutta ilmeisesti opas oli päättänyt, että ajakaamme harjua ylös-alas. Edellisen voimme vahvasti todeta myös Garminin tuottamasta datasta. Ajoimme jälleen yhden täydellisen puuterilaskun ja jatkoimme tasamaata. Yhtäkkiä edessämme oli nahea nousua ja Kirkkoharjun kivikko. Kivikon päässä opas antoi ohjeita, mutta vain yksi noteerasi ne. Kaventunut ryhmärämä ajoi kokonaisuudessaan Kyötikkälän DH:n ja näytti kuinka XC-pyörällä voi ajaa, lujaa ja kovaa! Hetken hurmassa tuntui, kuin olisimme olleet Schurtereita. Tämäkin on täysin objektiivinen mielipide.

IMG_rnipkw.jpgIMG_shwk1.jpg

Tästä endorfiinihuumasta toivuttuamme ajoimme hyviä polkuja vielä kohti Trampolin Park ja seuraavaa ohjelmanumeroa. Ohjelmassa olisi korkeita ilmalentoja ja juustomeri, eli trampoliinihyppelyä! Meitä oli mukana hyvä ryhmä varsin laajalla ikä- ja notkeusskaalalla mukana. Entinen alppihiihtäjä, nykyinen tiimin juniori ja tulevaisuuden mestari Ukko Peltonen näytti erinomaista kehonhallintaansa ja hypyt olivat ilmavia. Hänessä on myös lievää yllätyshullun virkaa, kun koitti motivoida muitakin tekemään pellehyppyjä. Tunnin aikana kaikki saivat todeta, kuinka raskasta laji todellisuudessa on. Saimme iloa ja hymyä aikaiseksi, tästä yhteistoiminnassa on kyse!

Tiimipäivä ei olisi täydellinen ilman ruokaa ja saunaa. Päivän organisaattori oli vielä varannut toisen kotinsa, Boomilaakson saunatilat Boomi ryltä käyttöön ja pääsimme nauttimaan laajasta menusta siellä. Tarjolla oli Lasagnea, makaronilaatikkoa, kiusausta, salaattia, äärettömän hyvää jälkiruokaa ja sauna. Kolme rohkeaa uskalsi kokeilla saunaa ja kaksi kävi jäähdyttelemässä pihalla Yliopiston kirjastoa vastapäätä, tähän voisi jopa tottua! Ilta päättyi iloisissa merkeissä ja kaikki erkanivat omiin suuntiinsa. Tämän voisi ottaa tavaksi.

Kausi on nyt viimeistään avattu ja hyvää alkanutta vuotta seuraajillemme ja kaikille kumppaneillemme. Twitterissämme on lisämateriaalia viikonlopulta:https://twitter.com/MtbMedilaser

-Perttu

27.04.2017Twitter - Twiitit omalla sivulla
16.02.2019Uusi jännittävä vuosi edessä
02.09.2018Himos Epic - rankin rupeamani ikinä?
28.08.2018Minä ja legenda - koutsina Puss Campillä
01.08.2018Uusi luku alkaa
10.12.2017Oodi täydellisyydelle?
08.10.2017Merida 96 Team Perttu Tune
09.09.2017Käännepiste
21.08.2017Varustespesiaali osa2
06.08.2017Varustespesiaali

Siirry arkistoon »